Kreeft Infra bv is een erkend leerbedrijf voor Bouw/infra gerelateerde opleidingen. Wij bieden de kans het vak in de praktijk te leren en op deze wijze leveren wij onze bijdrage om er voor te zorgen dat er de komende jaren voldoende goed opgeleide vakmensen beschikbaar zijn binnen de branche.

Kreeft Infra bv

Werk & Stage

Vacatures

Gevraagd:

 • vrachtwagenchauffeur
 • Grondwerkers
 • Kraan- en shovel-machinisten

Heb je interesse in één van de bovenstaande functies stuur dan jouw sollicitatiebrief met cv naar info@kreeft-gww.nl. Bellen is sneller, neem bij interesse direct contact met ons op via telefoonnummer 0255 577 023.

Acquisitie naar aanleiding van onze openstaande vacatures wordt niet op prijs gesteld.


Open sollicitatie

Staat er geen passende functie voor je tussen in het huidige aanbod? Stuur ons dan een open sollicitatie. Wanneer wij aanknopingspunten zien met een bepaalde functie of afdeling kunnen we je op deze manier alsnog uitnodigen voor een gesprek.

Stuur jouw open sollicitatie met cv naar info@kreeft-gww.nl. Ook voor een open sollicitatie geldt dat bellen sneller is dus neem bij interesse in ons bedrijf direct contact met ons op via telefoonnummer 0255 577 023.

Wij beoordelen jouw open sollicitatie op de mogelijkheden binnen Kreeft Infra bv, indien er op dat moment geen functies beschikbaar zijn, passende bij jouw competenties dan behouden wij ons het het recht jouw open sollicitatie voor ten minste 6 maanden binnen onze portefeuille op te slaan zodat wij bij het vrijkomen van een passende functie contact met je op kunnen nemen.

Jij behoudt ten aller tijden het recht om in het kader van de Algemene Verordening Gegevensbescherming jouw open sollicitatie in te trekken en te vragen om retourenring of vernietiging van jouw persoonsgegevens. Voor meer informatie met betrekking tot de bescherming van jouw persoonsgegevens verwijzen wij naar ons privacybeleid.

Stageplaatsen

Ben jij de stagiair die wij zoeken?

Ben jij een collegiale teamplayer? Iemand met een ‘handen uit de mouwen steken’ en ‘no-nonsense’ mentaliteit? En is werken in de bouw of infra echt iets voor jou?

Bij Kreeft Infra bv krijg je alle ruimte om te laten zien wat je waard bent. Daar tegenover staan prima arbeidsvoorwaarden. Wij bieden je een mooie stagevergoeding en een gezellige werksfeer. Je werkt in een hecht team en in een bedrijf met een ijzersterke mentaliteit en vakmanschap.

Ben je bezig met een MBO- of HBO-opleiding, richting Bouwkunde of Administratie en heb je interesse in een boeiende stageplaats bij ons bedrijf, waar je onder deskundige begeleiding kennis en ervaring kunt opdoen? Mail dan je sollicitatiebrief en c.v. naar info@kreeft-gww.nl.

Erkend leerbedrijf

Bouwen aan Nederland. Dat doe je als je werkt in de bouw of infra. Kreeft Infra bv is een erkend leerbedrijf, we hebben ruime ervaring met het begeleiden van stagiairs. Kreeft Infra bv is aangesloten bij Volandis, het nieuwe kennis- en adviescentrum voor duurzame inzetbaarheid in de Bouw en Infrasector (voorheen Fundeon). Met een gedegen opleiding in de bouw en infra kun je alle kanten uit!

Wil je meer informatie over werken in de bouw of infra in het algemeen, bezoek de website van Fundeon: www.fundeon.nl.

NEEM CONTACT OP

Wilt u een bezoek brengen aan ons kantoor of de werkplaats dan dient u vooraf een afspraak te maken.

Hebt u vragen, wilt u een offerte aanvragen of een afspraak maken dan kunt u contact met ons opnemen door middel van het onderstaand contactformulier, via e-mail info@kreeft-gww.nl of telefonisch op 0255 577 023.

  AANHEF *
  UW NAAM *
  E-MAIL ADRES *
  TELEFOONNUMMER *

  BEDRIJFSNAAM

  UW BERICHT