Kreeft Infra bv is een familiebedrijf dat in de loop van de jaren is uitgegroeid tot een krachtige, zelfstandige onderneming in grond-, weg-, en waterbouwkunde. Kreeft Infra bv is een bedrijf dat staat voor betrouwbaarheid, loyaliteit en vakmanschap.

Kreeft Infra bv

Wij hechten bijzonder veel waarde aan een goede afstemming en samenwerking, zowel intern als met onze relaties, met onze leveranciers en zeker met onze opdrachtgevers. Wij zijn een georganiseerd, genormaliseerd, gecertificeerd én milieubewust ondernemend bedrijf waar u op kunt bouwen én vertrouwen.

Al onze uitvoeringen worden met eigen medewerkers, eigen modern materieel en eventueel in samenwerking met vaste onderaannemers en leveranciers uitgevoerd.

Bedrijfsterrein

Ons kantoor en bedrijfsterrein, gelegen aan de Kraandrijverstraat 43 in Velsen-noord, biedt ons alle ruimte om te ondernemen op onze eigen wijze. Wilt u ons bedrijfsterrein of kantoor bezoeken dan verzoeken wij u om vooraf een afspraak te maken. Wij zien uw bezoek graag tegemoet.

Voor al onze uitvoeringen beschikken wij over een uitgebreid en modern machine- en wagenpark. Snel inzetbaar en goed onderhouden materieel voor o.a. transport, wegenbouw, grondverzet en een scala aan speciale voertuigen en machinerie staan hierdoor altijd tot onze beschikking.

Als u kiest voor Kreeft Infra bv dan kiest u voor veiligheid. Ons wagenpark voldoet aan alle wettelijk opgelegde veiligheidsmaatregelen en nemen waar mogelijk extra veiligheidsmaatregelen als we hiermee de kans op ongelukken met medeweggebruikers kunnen verkleinen.

Onze missie

De missie van Kreeft Infra bv is natuurlijk in eerste instantie om te zorgen voor een gezonde continuïteit van de bedrijfsuitvoering en een optimalisatie van de winst. Maar net zo belangrijk voor ons is het streven naar een kwalitatief,  hoogwaardig en betrouwbaar partnerschap met onze opdrachtgevers, onderaannemers en medewerkers.  Het is onze missie om een organisatie te zijn waar een opdrachtgever graag (nogmaals) mee in zee gaat en waar elke werknemer met trots werkt. Het is onze missie om hoogwaardige producten en diensten te leveren waarbij wij onze eigen milieuvoetafdruk zo klein mogelijk proberen te houden.

Onze visie

Om aan onze missie te voldoen is Kreeft Infra bv van mening dat klantgericht werken, vertrouwen en wederzijds respect, een goede communicatie en transparantie naar onze opdrachtgevers en het continu ontwikkelen en uitbreiden van onze kennis en ervaring op de verschillende vakgebieden ons kunnen brengen waar we willen zijn.

NEEM CONTACT OP

Wilt u een bezoek brengen aan ons kantoor of de werkplaats dan dient u vooraf een afspraak te maken.

Hebt u vragen, wilt u een offerte aanvragen of een afspraak maken dan kunt u contact met ons opnemen door middel van het onderstaand contactformulier, via e-mail info@kreeft-gww.nl of telefonisch op 0255 577 023.

  AANHEF *
  UW NAAM *
  E-MAIL ADRES *
  TELEFOONNUMMER *

  BEDRIJFSNAAM

  UW BERICHT