Kreeft Infra heeft een ambitieus beleid op milieugebied waarbij wij proberen bewust om te gaan met onze ecologische voetafdruk en zo veel als mogelijk onze belasting op het milieu te reduceren.

Kreeft Infra heeft een ambitieus beleid op milieugebied, waarbij we proberen de CO2 uitstoot zo veel mogelijk te reduceren. Hierdoor hebben wij reeds niveau 5 van de CO2-prestatieladder behaald. Dit heeft Kreeft Infra bereikt door diverse CO2 reducerende maatregelen in eigen bedrijf maar ook in de projecten door te voeren. Meer informatie over de CO2-prestatieladder is te vinden op de website van ProRail en op de website van de Stichting Klimaatvriendelijk Aanbesteden en Ondernemen (SKAO).

Algemeen

2018

2017

2016

Heeft u een initiatief of idee en zoekt u gemotiveerde partij om mee samen te werken? Wij staan open voor nieuwe ideeën of initiatieven. Wilt u dit met ons delen? Stuur dan een mail naar: info@kreeft-gww.nl

Past Performance

Past Performance is een door Kreeft Infra bv gehanteerde systematiek voor de bouw- en infrasector, die het mogelijk maakt om elkaar wederzijds te beoordelen tijdens de uitvoering van een opdracht, het stelt de kwaliteit van het samenwerkingsproces waarmee opdrachten worden gerealiseerd centraal en maakt deze inzichtelijk en bespreekbaar.

Meer informatie

Kwaliteit & Certificering

Als organisatie dragen wij onze verantwoordelijkheid voor kwaliteit, voor veiligheid en voor de effecten van ons bedrijf op het milieu.

Wij hechten daarom veel waarde aan de certificering, accreditering en normering van ons bedrijf.

Meer informatie

NEEM CONTACT OP

Wilt u een bezoek brengen aan ons kantoor of de werkplaats dan dient u vooraf een afspraak te maken.

Hebt u vragen, wilt u een offerte aanvragen of een afspraak maken dan kunt u contact met ons opnemen door middel van het onderstaand contactformulier, via e-mail info@kreeft-gww.nl of telefonisch op 0255 577 023.

  AANHEF *
  UW NAAM *
  E-MAIL ADRES *
  TELEFOONNUMMER *

  BEDRIJFSNAAM

  UW BERICHT